What's the deal about Landmark Education?

HOME > WAT IS HET? > WAT BIEDT HET? > HOE WERKT HET? > WAAROM DOEN MENSEN HET? >
COMMENTAAR? > JARGON? > GESCHIEDENIS? > MEDIA? > MENINGEN VAN EXPERTS?> LINKS?


Deze site is geschreven door Carol Colenda, Ph.D., Dr. Judith Reynolds and Dr. Joe Sangster.

Hoe werkt het Landmark Forum?

In tegenstelling tot standaard onderwijsmethodes: Met de onderwijs methodologie van Landmark past u op natuurlijke wijze toe wat u leert. De methode van Landmark Education lijkt meer op coaching dan onderwijs en is een dialoog, in tegenstelling tot therapie of enige andere psychiatrische methode.

In de programma's van Landmark Education, leert u door directe persoonlijke ontdekking. Dit omvat talrijke interessante benaderingen, met inbegrip van krachtige gegevens, directe observatie, de verhalen die verteld worden, het delen van andere deelnemers, en training aangeboden door eminente leiders. Één aspect van de cursus laat de deelnemers kijken naar gebieden waar ze in geintereseerd zijn of waar ze effectiviteit voort te brengen – dit kunnen gebieden zijn waar zij reeds zeer succesvol zijn, maar ook kunnen dit gebieden in het leven zijn waar zij op één of andere manier ervaren vast te zitten of beperkt zijn. De deelnemers houden zich bezig met een onderzoek vanuit welke context (of kader) gereageerd wordt. De context waarin zij hebben geleefd, en wat vaak niet is geïdentificeerd, is voor een deel wat de beperkingen en de barrières op zijn plaats houdt. De technologie van Landmark Education maakt het mogelijk voor de mensen om doorbraken te creëren:
• Aan het licht brengen en onderzoeken van de blinde vlekken of de contexten die hen achter houden, en
• Zodra wordt ontdekt waar uw huidige context voortkwam, het dan aan te pakken voor wat het werkelijk is.
• Bij het identificeren en het verklaren van de beperkingen van het verleden, om dan uw mening van het leven, uw gedachten, uw gevoel, en uw acties te veranderen op een natuurlijke, directe en krachtige manier. De mensen blijven achter met een nieuwe ervaring van vrijheid en duidelijkheid.
Dit is wat Landmark Education ‘doorbraak’ noemt.


Wat andere mensen zeggen:
Terwijl sommige mensen twijfelen of zelfs de dramatische resultaten hekelen die geraporteerd worden door de mensen die aan de cursus hebben deelgenomen, de overgrote meerderheid van mensen die deelgenomen heeft in de cursus rapporteert een gehele nieuwe vrijheid die hen toestaat om hun leven – met inbegrip van gebieden zoals carrière en verhoudingen – tot een geheel nieuw niveau te brengen. Critici van de cursus, of mensen die een advies hebben gevormd zonder aan de cursus te hebben deelgenomen, nodig ik uit om het zelf te ervaren.

 

Copyright © 2006-2012 www.www.whatsthedealaboutlandmark.nl All Rights Reserved.