What's the deal about Landmark Education?

HOME > WAT IS HET? > WAT BIEDT HET? > HOE WERKT HET? > WAAROM DOEN MENSEN HET? >
COMMENTAAR? > JARGON? > GESCHIEDENIS? > MEDIA? > MENINGEN VAN EXPERTS?> LINKS?


Deze site is geschreven door Carol Colenda, Ph.D., Dr. Judith Reynolds and Dr. Joe Sangster.

Wat voor mensen doen het Forum van Landmark Education, en waarom?

Allerlei mensen doen de programma's bij Landmark Education.
Het Landmark Forum trekt voornamelijk mensen die geinteresseerd zijn om dingen tot het volgende niveau te brengen, of om efficiënter te zijn in een bepaald gebied, of met groter gemak en vrijheid in het leven te zijn, of die het leven gewoon als een avontuur beschouwen.
Hun belangen, leeftijden, en geografische en economische achtergronden zijn wijd gevarieerd. Somigen zijn nieuwsgierig. Wat zij van hun vrienden horen en zien bevalt hen, en zij willen het voor zichzelf te weten komen. Anderen zijn geinteresseerd om zichzelf een bepaalde voordeel te geven of wensen met verandering actief om te kunnen gaan en het zelfs te kunnen verwelkomen.. Terwijl de programma's voor gezonde, succesvolle mensen worden opgesteld, bevelen vele psychologen de programma’s aan – niet in de therapeutische betekenis, maar als een kans om voorbij het plateau van het huidige leven te kijken.


Wat andere mensen zeggen:


Er zijn talrijke onafhankelijke studies die op Landmark Education worden gedaan door organisaties met inbegrip van: de Talent Foundation, Harris Interactive en Daniel Yankelovich, één van de belangrijke sociale wetenschapsanalisten. In onafhankelijk onderzoek raporteren graduates van Landmark Education belangrijke positieve resultaten in de volgende gebieden:

• De kwaliteit van hun relaties.
• Het vertrouwen waarmee zij hun leven leiden.
• Hun persoonlijke productiviteit.
• De ervaring van het verschil dat zij maken.
• Het niveau waarop zij van hun leven genieten.

De deelnemers rapporteren met overweldigende meerderheid dat hun participatie in het Landmark Forum niet alleen een zuiver inzicht of verbeteringen opbrengt, maar duurzame resultaten oplevert die zich uitbreiden en ontplooien. Sommige mensen zeggen dat hun vrienden en familie hen voortdurend vragen om de cursus te nemen en speculeren dat Landmark Education deelnemers in hun programma's aanmoedigt om druk uit te oefenen op anderen om deel te nemen. Van mijn directe observatie van het bedrijf en van gesprekken met deelnemers, zou ik zeggen dat terwijl Landmark Education deelnemers aanmoedigt om de voordelen te delen die zij met mensen in hun leven hebben gekregen, begrijpt zij dat het programma niet voor iedereen is. In feite is Landmark Education gecomiteerd dat niemand onder druk wordt gezet in de gastgebeurtenissen of in gesprekken die mensen met anderen hebben.
Terwijl het bij een kleine groep buitenstaanders als een verplichting kan overkomen om het onderwijs te delen of het als overdreven ijverig, betiteld, van wat ik er van zie: Het delen dat plaatsvindt verschilt niet van wanneer iemand enthousiast zijn opinie deelt over een film of een concert dat hem inspireerde of bewoog. Wanneer u tegen iets geweldigs aanloopt in deze wereld – in het bijzonder iets dat een diepgaande indruk in uw leven achter laat – wilt u dat natuurlijk met anderen delen.

 

Copyright © 2006-2012 www.www.whatsthedealaboutlandmark.nl All Rights Reserved.