What's the deal about Landmark Education?

HOME > WAT IS HET? > WAT BIEDT HET? > HOE WERKT HET? > WAAROM DOEN MENSEN HET? >
COMMENTAAR? > JARGON? > GESCHIEDENIS? > MEDIA? > MENINGEN VAN EXPERTS?> LINKS?


Deze site is geschreven door Carol Colenda, Ph.D., Dr. Judith Reynolds and Dr. Joe Sangster.

Hoe zit het met de geschiedenis van Landmark Education?


Terwijl de rapporten over Landmark Education varieren over zaken als, waar het onderwijs uit voort komt, wanneer het begonnen is en wie het bedrijf gevormd heeft, is het een feit dat het bedrijf in 1991 begon en door een groep werknemers gevormd is die oorspronkelijk onder één of andere vorm voor Werner Erhard werkte.
Het ook is een gedocumenteerd feit dat Werner Erhard, de controversiële figuur van de jaren '60, het bedrijf in het midden van negatieve publiciteit verkocht en zich buiten de V. S. heeft gevestigd.

Landmark Education is geen liefdadigheids instituut noch is het een openbare vennootschap. Op zich hoeft het bedrijf geen openbare verklaring van zijn geschiedenis te geven; nochtans verstrekt zij een uitvoerig overzicht van het hoe en wanneer het bedrijf werd gevormd in de sectie van de Geschiedenis van het Bedrijf van hun site.
Over de jaren schijnt de organisatie zich ontwikkeld te hebben en het bedrijf is in handen van een trust om aan zijn personeel ten goede te komen. Het bedrijf rapporteert aan een verkozen Raad van beheer.


Wat anderen zeggen:

Het internet is vol van artikelen waarvan het hoofddoel schijnt om de geschiedenis van het bedrijf te manipuleren en te leiden tot controverse.
Deze artikelen bevatten stelselmatig onnauwkeurigheden zoals beweringen dat Werner Erhard nog een stuk van het bedrijf bezit, of dat het bedrijf een soort van verbinding heeft aan Scientology.

Deze, en andere verhalen die rond circuleren zijn slechts ontworpen om tot controverse te leiden en zijn definitief als vals gemeld in talrijke belangrijke kranten.
 

 

Copyright © 2006-2012 www.www.whatsthedealaboutlandmark.nl All Rights Reserved.