What's the deal about Landmark Education?

HOME > WAT IS HET? > WAT BIEDT HET? > HOE WERKT HET? > WAAROM DOEN MENSEN HET? >
COMMENTAAR? > JARGON? > GESCHIEDENIS? > MEDIA? > MENINGEN VAN EXPERTS?> LINKS?


Deze site is geschreven door Carol Colenda, Ph.D., Dr. Judith Reynolds and Dr. Joe Sangster.


Wat is er gaande met de media en Landmark Education?

Ik vind de media verslagen voor Landmark Education fascinerend.
Niet pienter, meer anecdotisch van aard dan gebaseerd op echte feiten. Terwijl ik sommige geweldige artikelen gezien heb die een profiel van Landmark Education geven of eer verstrekken aan mensen die melding maken van belangrijke verwezenlijkingen over wat zij uit de programma's hebben gekregen , vind ik dat veel van de populaire media neigt om negatieve geluiden te laten horen.

De nieuwsbronnen blijven onnauwkeurige en oude informatie verspreiden en schijnen nooit rekening te houden met het feit dat bijna één miljoen mensen de programma's hebben gevolgd en dat talrijke studies de waarde hebben aangetoond die de mensen uit die cursussen hebben gehaald.

Wat andere mensen zeggen:
De negatieve verhalen over iemand of om een bedrijf schijnen altijd zelf-instandhoudend te zijn. De media vormt opinies en biedt deze opinies aan hun constituenten als feiten of origineel onderzoek aan, in plaats van te verduidelijken dat het slechts is wat zij hebben gehoord, ( en vaak door een filter van „roddel“) . Soms schijnen de voordelen die men haalt uit het doen van Landmark Forum, aan mensen die er over horen, „te goed om waar te zijn.“ – dat schijnt een uitnodiging voor de media te zijn om te doen wat ze kunnen om iets negatiefs of onrustbarends te vinden om te zeggen. Nochtans, heb ik meer en meer zeer positieve verslagen van Landmark Education rond de wereld opgemerkt. Tot slot, wat ik in dit het betrouwbaarst vind, zoals in de meeste kwesties, is mijn eigen geïnformeerd advies en persoonlijke ervaring.

Copyright © 2006-2012 www.www.whatsthedealaboutlandmark.nl All Rights Reserved.